Kauneuskeskus ProFiles
Tehtaankatu 19 A 8 (käynti kadulta)
00150 Helsinki
0400-925 489
Avoinna:
arkisin sopimuksen mukaan.

HOITOTUOTTEET

EXUVIANCE

Ryppyjä saamme kaikki – ennemmin tai myöhemmin. Exuviancea käyttämällä PALJON MYÖHEMMIN. Tuotteet vaikuttavat tehokkaasti mm. ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja auringon aiheuttamia vaurioita vastaan. Jos sinulla ei ole ryppyjä eikä muita iho-ongelmia, on tärkeää, että hoidat ihoasi ehkäistäksesi vanhenemisen merkkejä. Oikean ihonhoidon avulla ihosta tulee entistä kimmoisampi ja se säilyttää nuorekkaan loistonsa pidempään. Mitä aikaisemmin aloitat Exuviance-tuotteiden käytön, sitä pidempään säilytät nuorekkaan ulkonäkösi.

Exuviance parantaa ihon ulkonäköä seuraavilla tavoilla:
Vanhalle iholle kertyy kuolleita ihosoluja epidermiksestä eli ihon pintakerroksesta (kutsutaan myös nimellä stratum corneum), ja nämä solut jäävät iholle. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Ihon pintakerrokseen nousevat uudet ihosolut eivät pääse kuolleiden ihosolujen muodostaman vahvan kerroksen läpi pinnalle. Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta – aivan kuten nuori iho.

Exuviance antaa iholle myös kosteutta, mikä tekee ihosta pehmeän ja sileän. Näistä syistä iho saattaa hilseillä näkyvästi, kun Exuviance Skin Care-ihonhoitotuotesarjan käyttö aloitetaan. Hilseily alkaa tavallisesti ensimmäisten kahden viikon aikana ja sitä saattaa kestää kaksi viikkoa. Reaktio on täysin normaali, ja se on merkki kuolleiden ihosolujen muodostaman pintakerroksen aikaisempaa paremmasta kuoriutumisesta.

Lue lisää maahantuojan sivuilta: www.exuviance.eu

BIO-ULTIMATE mikrovirtaterapia

Bio-Ultimate tarjoaa maailmanlaajuisesti huipputeknologiaa ihonhoidon ammattilaisille sekä todellisia, heti näkyviä tuloksia kehon omilla ehdoilla. Bio-Ultimate hoito perustuu mikrovirtaan ja sen fysiologisiin vaikutuksiin. Hoidoissa käsitellään aina lihakset ja ihon eri kerrokset. Mikrovirta käsittely korjaa kudosvaurioita ja parantaa huomattavasti ihon sekä kudosten kimmoisuutta, elastisuutta samalla edistäen veren ja lymfanesteen virtausta.

Laitteen tuplaelektrodit tehostavat käsittelyä ja patentoidut elektrodihanskat mahdollistavat nopeat tulokselliset hoidot.

Tulokset näkyvät jo ensimmäisen kerran jälkeen! Mikrovirtaterapia tarjoaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen hoitovalikoimaan ja tuloksellisiin hoitoihin.

Lue lisää maahantuojan sivuilta: www.topkat.fi