Kauneushoitola Satu Pihlhjerta
Peltolantie 21
01300 Vantaa
Huom! Puhelinnumero muuttunut:
050-310 5788
Koulutettu hieroja / urheiluhieroja
Sari Skogster
050-551 3292 (hieronta-ja vartalohoidot)
Hierontahinnasto

Avoinna:
arkisin sopimuksen mukaan,
myös ilta-aikoja.

KOTISIVUT OVAT UUDISTUMASSA!Hanki lahjakortit ajoissa!
Lahjakortit
myös postitse tilaamalla!

Hei!

Tarjoan Sinulle ammattitaitoista kauneudenhoitoa jo 10 vuoden kokemuksella Vantaan Tikkurilassa.

Hoitola on hyvien kulkuyhteyksien päässä, esim. Tikkurilan asemalta bussi nro 61 10 min välein, omalla autolla tuleville; toistaiseksi asiakkaiden käytössä taloyhtiön vieraspaikat.

Tervetuloa nauttimaan rauhalliseeen ympäristöön kokonaisvaltaisista kasvohoidoista, rentouttavista vartalohoidoista, jalkahoidoista, käsihoidoista, sokeroinnista jne.

Mary Cohr-ihonhoitotuotteista löytyy joka ihotyypille ja kaikkiin ihon tarpeisiin oikeat hoitotuotteet. Opastan ja autan sinua valitsemaan oikeat tuotteet. Kasvohoidon yhteydessä laadimme kotihoito-ohjeet täydentämään ihonhoito-ohjelmaasi. Ihon tarpeet huomioonottaen löydämme aina oikeat tuotteet sinun ihotyypillesi.

Voit käydä ennakkoon tutustumassa Mary Cohr ihonhoitotuotteisiin sivuilla www.lekita.fi.

Jos sinulle tulee kysyttävää, autamme sinua mielellämme ja annamme tarkempia ohjeita ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä.Nyt myös hierontapalvelu. Koulutettu hieroja / urheiluhieroja

Olen tehnyt klassista ja urheiluhierontaa vuodesta 2003 Tikkurila-Hiekkaharju alueella.Uusi työhuoneeni hoitovapaalta paluun jälkeen sijaitsee viihtyisässä kauneushoitolan tiloissa.

Koska minulla on pitkä kokemus vartalon käsittelystä, halusin myöskin ottaa itselleni tehtäväksi hoitolamme vartalohoidot. Vartalohoidoissa teho perustuu sekä mekaaniseen että kemialliseen käsittelyyn, joissa kumpikin osuus on hyvin tärkeä ja tukee toisiaan.

Sari Skogster. Ajanvaraukset suoraan Sarille p. 050 551 32 92.


Tule, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva hoitokokonaisuus!