Kauneushoitola Keto-Orvokki
Kauppakeskus Viiri, II krs
Klaukkalantie 55
01800 Klaukkala
09-879 9880 tai 040-838 5970
Avoinna:
ma-ke / syys-lokakuu 2017
(marraskuusta lähtien ma-pe)
klo 10.00 - 17.00
muina aikoina sopimuksen mukaan
kauneushoitola@keto-orvokki.fi

Mary Cohr on Ranskan ostetuin aromaattinen kosmetiikkasarja. Mary Cohr tarjoaa ylellisen ja tehokkaan hoitokokonaisuuden sekä kasvoille että vartalolle. Koe elämys alusta loppuun hoitolassa ja jatka hoitoa kotonasi luonnonmukaisia eteerisiä öljyjä sisältävillä tehokkailla hoitotuotteilla. Mary Cohrin tuotteet eivät sisällä parabeeneja, niissä ei ole käytetty geenimanipuloituja kasveja eikä kemiallisia UV-filttereitä.

Mary Cohr kauneushoitolassa päätavoite on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jokaisen käynnin yhteydessä analysoidaan ihon kunto ennen ja jälkeen hoidon. Hoitolassa tehtäviä erikoiskasvohoidoissa on useita vaihtoehtoja, joista valitaan juuri sinun iholle sopiva hoitokokonaisuus.

SpA Aromatique® Corps vartalohoitoja on 3 erilaista, selluliitille, nesteen poistoon ja rentoutukseen. Jokaiseen hoitoon kuuluu kuorinta, erikoistekniikkaan perustuva hieronta hoitavalla aromaattisella öljyllä sekä vartalonaamio. Lisää hoitotuotteista ja hoitokokonaisuuksista Mary Cohrin kotisivuilta: www.lekita.fi.

 

Jo usean vuoden ajan Artdeco on ollut Saksan menestyksekkäin meikkisarja. Artdecon meikkivalikoimassa hinta-laatu suhde on kohdallaan. Korkealuokkaisessa sarjassa on helpot mineraalimeikit ja kauniit värivalikoimat. Se on myös paljon muuta kuin pelkkää meikkiä.

Monipuoliseen valikoimaan kuuluu tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsi- ja jalkahoitotuotteet. www.ailaairo.fi.

 

Oletko aina halunnut saada helpot ja täydelliset kulmakarvat tai intensiivisen katseen?
Cryopigmentation® -menetelmällä kylmä puuduttaa pigmentoitavan alueen (-5ºC). Luonnollisen kylmyyden avulla saat selkeän pigmentoinnin ilman turvotusta ja mustelmia. Hygieenisesti tehtyyn toimenpiteeseen ei synny infektioriskiä. www.cuvertus.com.