COPYRIGHT © 2004-2023 - FIN-INECTA« kauneussivut

 

PureLogicol
Sen paljastaminen, mikä on PureLogicol tuotevalikoiman ydin, ei kestä kauan. Kyse on kollageenista ja sen tietämisestä ja ymmärtämisestä, mitä kollageeni tekee ihollemme. Edistyneissä ravintolisissä, seerumeissa ja kosteusvoiteissa yhdistyvät luonnon puhtaus ja tieteen logiikka suojelemaan, parantamaan ja korjaaamaan ihoa - työskentelemään sisältä ulospäin ja ylläpitämäään ihon terveyttä ja koskemattomuutta.

Luonnon puhtautta
PureLogicol tuotteissa käytetään vain puhtaimpia luonnon uutteita ja eteerisiä öljyjä. Yhdistellen luonnollisia ainesosia, mukaan lukien monet kasviuutteet, olemme luoneet sarjan erilaisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat sekä hellävaraisia, että samalla erittäin tehokkaita.

Niissä ei ole parabeeneja, alkoholia, keinotekoisia väriaineita eikä keinotekoisia hajusteita.

Tieteen logiikkaa
PureLogicol tuotteiden koostumuksissa yhdistyvät puhtaat luonnon uutteet ja huippuluokan ihonhoidollinen tiede. Tutkimus- ja kehitystyö sekä kliiniset tutkimukset ovat olleet perustana sille, miten tuotteidemme koostumukset on kehitetty; ja valitsemmekin ainoastaan korkeinta laatua olevia tieteellisesti tutkittuja ainesosia. Tuloksena on sarja täydellisen tasapainoisia, hellävaraisia ja tieteellisesti tutkittuja tuotteita.

PURELOGICOL | TUOTTEET | KOLLAGEENIN MERKITYS | LUONNON PUHTAUTTA | TIETEEN LOGIIKKAA
Markkinoija: Cadadia Oy, Melkonkatu 22 A, 00210 Helsinki, puh. 010 617 0900, cadadia@cadadia.fi, www.cadadia.fi