COPYRIGHT © 2004-2023 - FIN-INECTA« kauneussivut
Dermalogica - researched and developed by The International Dermal Institute

Hetki jolloin ihosi muuttui. Pysyvästi.

Kun Dermalogica kohtaa ihon, ihon terveys uudelleen määritellään. Dermalogica on sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Miksi? Koska olemme olleet sitoutuneita saavuttamaan tuloksia ihonhoidossa jo yli 25 vuotta. Teemme tämän koulutuksen, innovaation ja ammatillisten suositusten avulla, emme mainostamisen, röyhelöisten pakkausten, tyhjien lupausten tai ylimainonnan avulla.

Emme ole kauniita.
(Emmekä hemmottelevia, tai ylellisiä.)

Olemme aivan liian kiinnostuneita ohjaamaan sinua uudelle tasolle ihonhoidossa! Meidän tuotepakkauksemme eivät ehkä ole Find us on Facebook sävy-sävyyn kylpyhuoneesi sisustuksen kanssa, mutta siihen voit luottaa, että olemme nähneet vaivaa, jotta ihosi saisi mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita. Sen lisäksi voit olla varma, että emme käytä tuotteissamme suosittuja ”kauneus” aineksia kuten mineraaliöljy, lanoliini, keinotekoiset värit ja tuoksut tai muut halvat täyteaineet.

Tutustu Dermalogica –tuotteisiin ja tee itsellesi Speed MappingSM-ihoanalyysi. Saat hoito-ohjeet, jotka muuttavat ihosi terveyden, pysyvästi!

dermalogica@pr-cosmetic.fi
www.dermalogica.fi
puh. 010 832 9888
PR-Cosmetic Oy
Mannerheimintie 105, 00280 Helsinki