COPYRIGHT © 2004-2023 - FIN-INECTA« kauneussivut

COSMECOLOGY - LUONNOLLISUUTTA IHOLLESI

Ammattikosmetiikan Ranskalainen jättituottaja Groupe Guinot (tuotesarjoina Guinot, Masters Colors & Mary Cohr) on kehittänyt hoitolasarjoilleen pikkusisaren, ekologista ajattelua ihonhoitoon tarjoavan Cosmecologyn.

Laatu, puhtaus ja ympäristöystävälliset valinnat ovat avainasiassa tässä kuluttajatuotteista koostuvassa kompaktissa tuotesarjassa. Cosmecology syntyi ympäristömme tulevaisuuden tiedostamisesta: kauniin luontomme kunnioittamisen ja suojelun tärkeyden ymmärtämisestä. Brändin vihreä ideologia antaa mahdollisuuden toistaa ympäristöystävällisiä arvoja ihonhoidossa.

Kaikkien tuotteiden päävaikuttava raaka-aine on luomutuotannosta saatu puhdas kasviuute. Puhdistavien tuotteiden, kuten shampoon ja suihkugeelien tuotekehittelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota: huuhdeltavien tuotteiden biohajoavuus on jopa 90%, minimoiden siis huuhteluveden mukana ympäristöön imeytyvien aineiden haittavaikutukset.

Jokaisesta myydystä tuotteesta maahantuoja Benecom Oy lahjoittaa 3% vuosittain erikseen valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.