COPYRIGHT © 2004-2023 - FIN-INECTA« kauneussivut

BIOLOGIQUE RECHERCHE - BUILDING BETTER SKIN

Tuloksellinen ja laadukas ranskalainen Biologique Recherche-sarja on ammattilaisille suunnattu ihonhoitosarja, joka pitää sisällään ammattilaiskäyttöön tarkoitetut hoitotuotteet hierontamenetelmineen, hoitolaitteet sekä kotihoitotuotteet kasvoille ja vartalolle.

Sarjan tuotteet sisältävät erittäin korkeita pitoisuuksia kasviperäisiä, merellisiä ja biologisia aktiiviainesosia. Tuotteet ovat mahdollisimman puhtaita ja ennen kaikkea tuloksellisia. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja eivätkä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tuotteet valmistetaan kylmävalmistuksella, joka takaa aktiiviainesosien rakenteen ja toiminnan säilymisen mahdollisimman muuttumattomana valmiissakin tuotteessa. Tuotteita ei testata eläimillä.

Sarjan metodologian keskeisimpiä ajatuksia on ihon hoitaminen pitkäjänteisesti ja hellävaraisesti vahvistaen ihon luonnollisia toimintoja ja suojamuuria sekä hoitojen yksityiskohtainen räätälöiminen, jonka mahdollistavat asiakkaalle hoidon aikana yksilöllisesti valmistetut seerumi- ja naamiococtailit. Myös tuotevalikoiman laajuus kuorintanesteineen, erikoisnaamioineen, seerumeineen sekä voiteineen ja hoitoöljyineen mahdollistaa yksilöllisen räätälöimisen.

Sarjaa käyttää maailmanlaajuisesti kosmetologit, ihotautilääkärit sekä plastiikkakirurgit jo hieman yli 50:ssä maassa. Sarjan tuotteita myydään vain koulutettujen kosmetologien kauneushoitoloista, ei koskaan verkkokaupasta.

Ab Procosmetica OyKeskuskatu 111, 10300 Karjaap. 0405500386 / 0504002049myynti@procosmetica.fiwww.biologique-recherche.fiwww.procosmetica.fi